Tala Fou

tala fou

Na fa'amanuiaina e Hien le fonotaga lona tolu o le tatalaina o le fa'ailoga fa'apitoa ma le fa'ai'uga lona lua o le fonotaga fa'ai'u

I le aso 17 o Mati, na fa'ataunu'uina ma le manuia e Hien le fonotaga lona tolu o le tatalaina o le fa'ailoga fa'ailoga ma le fonotaga lona lua fa'ai'u fa'ai'u.Zhao Xiaole, Sui Fa'atonu o le Ofisa o Tagata Faigaluega ma le Saogalemu a le Aai o Yueqing, na auai i le fonotaga ma tu'uina atu le laisene i le fale faigaluega a le atunu'u o Hien.

77bb8f0d27628f14dcc0d5604c956a3

Mr. Huang Daode, Taitaifono o Hien, ma Qiu Chunwei, Faatonu o R & D, Polofesa Zhang Renhui o Lanzhou Iunivesite o Tekonolosi, Polofesa Liu Yingwen o Xi'an Jiaotong Iunivesite, Sui Polofesa Xu Yingjie o Zhejiang Iunivesite o Tekinolosi, ma le Faatonu. Huang Changyan o le Institute of Digital Intelligence Architecture o Wenzhou Institute of Technology, sa auai foi i le fonotaga.

Fa'atonu Zhao fa'amautu maualuga le galuega postdoctoral a Hien, fa'amalo ia Hien i le fa'aleleia o le atunu'u tulaga postdoctoral workstation, ma fa'amoemoe e mafai e Hien ona fa'aoga lelei le tulaga lelei o le atunu'u tulaga postdoctoral workstations ma faia ni taunu'uga sili atu i le fa'afaigaluegaina o tagata faigaluega postdoctoral e fesoasoani i pisinisi. i faiga fa'atekonolosi i le lumana'i.

00c87c6f25f12b5926621d7f2945be3

I le fonotaga, Dr. Ye Wenlian mai le Lanzhou University of Technology, o le na faatoa auai i le Hien National Postdoctoral Workstation, na ia tuuina atu se lipoti amata i luga o le "Suʻesuʻega i luga o le Frosting ma le Defrosting of Air Source Heat Pumps in Low Temperature and High Humidity Area".O le faʻamoemoe i le faʻafitauli o le aisa i luga o le faʻafefe o le ea e aʻafia ai le faʻaogaina o le iunite pe a faʻaaogaina pamu vevela puna ea mo le faʻamafanafanaina i nofoaga maualalo le vevela, faʻatautaia suʻesuʻega i le aʻafiaga o le siosiomaga i fafo i luga o le malulu o le vevela. fa'afesuia'i i le taimi o le fa'agaioiina o pamu vevela, ma su'esu'e auala fou mo le fa'a'a'a'aina o pamu vevela puna'ea.

dbf62ebc81cb487737dca757da2068f

Na faia e le au atamamai o le au iloiloga ni faʻamatalaga auiliili i luga o le lipoti o le tatalaina o le poloketi a Dr. Ye ma faʻatulagaina suiga i tekinolosi autu ma faigata i le poloketi.A mae'a se iloiloga atoatoa a le au atamamai, e manatu o le autu ua filifilia e va'ava'ai i luma, o mea o su'esu'ega e mafai, ma o le auala e talafeagai, ma ua malilie autasi e tatau ona amatalia le autu.

4d40c0d881b7a9d195711f7502fc817

I le fonotaga, Dr. Liu Zhaohui, o le na auai i le Hien Postdoctoral Workstation i le 2020, na ia faia foi se lipoti faaiu i luga o le "Suʻesuʻega i le Faʻaleleia o le Faʻasaʻo Lua-vaega Faʻafefe ma le Faʻaliliuina o le vevela".E tusa ai ma le lipoti a Dr. Liu, o le faatinoga atoa ua siitia i le 12% e ala i le tele-faamoemoega sili ona lelei ma le filifilia o foliga o nifo o le paipa micro-ribbed.I le taimi lava e tasi, o lenei suʻesuʻega suʻesuʻega fou ua faʻaleleia ai le tutusa o le tufatufaina atu o le pusaaisa ma le faʻaogaina o le vevela o le vevela, faʻaitiitia le tele o le masini, ma faʻatagaina iunite faʻapipiʻi e maua ai le malosi tele.

62a63ac45b65b21fce7e361f9e53ce5
Matou te talitonu o le taleni o le puna'oa muamua, o le fa'afouga o le malosiaga fa'amuamua, ma o le tekonolosi o le malosi muamua lea e maua mai ai.Talu mai le faatuina e Hien le Zhejiang Postdoctoral Workstation i le 2016, o le galuega postdoctoral o loʻo faʻaauau pea ona faʻatinoina i se faiga maopoopo.I le 2022, na faʻaleleia ai Hien i se fale faigaluega postdoctoral tulaga maualuga a le atunuʻu, o se faʻataʻitaʻiga atoatoa lea o tomai faʻatekonolosi a Hien.Matou te talitonu e ala i le fale faigaluega suʻesuʻe faʻasaienisi postdoctoral a le atunuʻu, o le a matou tosina mai ai le tele o taleni mataʻina e auai i le kamupani, faʻamalosia atili lo matou gafatia fou, ma tuʻuina atu se lagolago malosi mo le atinaʻeina maualuga o Hien.


Taimi meli: Mati-23-2023