Tala Fou

tala fou

Ua toe maua foi e Hien le igoa o le "Green Factory", i le tulaga faaleatunuu!

O le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi a Saina talu ai nei na tuʻuina atu ai se faʻaaliga i luga o le faʻasalalauga o le 2022 Green Manufacturing List, ma ioe, Zhejiang AMA & Hien Technology Co., Ltd. o loʻo i luga o le lisi, e pei ona masani ai.

Hien Honer - 副本

O le a le "Green Factory"?

O le "Green Factory" o se atinaʻe autu ma se faʻavae mautu ma se sui malosi i totonu o pisinisi lelei.E faasino i se falegaosimea ua ausia le malosi o le faaaogaina o eleele, mea e le afaina ai, gaosiga mama, faaaogaina o otaota, ma le malosi o le kaponi.E le gata o le faʻatinoina o le mataupu o le gaosiga lanu meamata, ae faʻapea foʻi ma le vaega lagolago autu o le gaosiga o meamata.

O le "Green Factories" o le faʻataʻitaʻiga lea o le malosi o pisinisi faʻapisinisi i le tulaga maualuga i le faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, atinaʻe lanu meamata, ma isi vaega.Ole tulaga ole atunu'u "Green Factories" e su'esu'eina e Matagaluega a le MIIT i la'asaga uma, fa'asolosolo malie.Ua filifilia i latou mo le faʻamoemoe o le faʻaleleia atili o le gaosiga o mea lanu meamata i Saina, e faʻalauiloaina atoatoa le gaosiga lanu meamata, ma fesoasoani i fale gaosi oloa e ausia sini o Carbon Peaking ma Carbon Neutrality.O i latou ia o atina'e fa'atusa ma atina'e lanu meamata maualuga i totonu o alamanuia.

Hien go green - 副本

O a ni malosiaga o Hien i lena taimi?

E ala i le fatuina o se faasologa o gaioiga fale gaosi meamata, ua tuʻufaʻatasia e Hien faʻataʻitaʻiga o le olaga i totonu o le mamanu o oloa ma gaioiga gaosiga.O mataupu tau le puipuiga o le si'osi'omaga ma le si'osi'omaga ua tu'ufa'atasia i le filifilia o meafaitino ma fa'agasologa o gaosiga o oloa.O fa'ailoga o le fa'aaogaina o le malosi, fa'aaogaina o le vai, ma le fa'atupuina o le fa'aleagaina o le oloa o lo'o i le tulaga ta'imua i le alamanuia.

Ua fa'atinoina e Hien le suiga o le fa'aola fa'atekinolosi o le fa'apotopotoga fa'apotopotoga e fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi ma fa'ateleina le gaosiga gafatia.O le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'amama a Hien e le gata ina fa'aalia i oloa fa'asao ma lelei a Hien, ae fa'apea fo'i i itu uma o le gaosiga o le gaosiga.I totonu o le mafutaga faaleaoaoga a Hien, e sili atu le faʻaogaina o laina gaosiga e faʻaleleia ai le gaosiga lelei, ma o le gaosiga atamai e faʻaitiitia ai le tau o le faʻaaogaina o le malosi.E le gata i lea, na faʻatupeina e Hien le fausiaina o le 390.765kWp faʻasoaina le gaosiga o le eletise photovoltaic mo le gaosiga o le malosi gafataulimaina.

O lo'o fa'atusalia e Hien le manatu o le si'osi'omaga lanu meamata i le mamanu o oloa.E le gata i oloa a Hien ua pasia le fa'asaoina o le malosi, fa'amaonia CCC, Made in Zhejiang certification, China Environmental Labeling Product Certification, ma le CRAA certification ma isi. o mea palasitika mata, ma fa'aitiitia le fa'aogaina o mea e le toe fa'aaogaina.

O le lanu meamata e masani ai.O Hien, o le "Green Factory" a le atunu'u Saina, o lo'o mulimulita'ia le tulaga lautele o le atina'e lanu meamata i le lalolagi e aunoa ma se fa'atuai.


Taimi meli: Apr-11-2023