Tala Fou

tala fou

O pamu vevela fa'apogai a Hien o lo'o fa'avelaina i taimi uma, tusa lava pe a mae'a le 8 vaitau fa'avevela

Fai mai o le taimi o le molimau sili lea.O le taimi e pei o se faamama, e aveesea ai i latou e le mafai ona tetee atu i tofotofoga, ma tufa atu le tautala mai le gutu ma galuega matagofie.

I aso nei, sei o tatou tilotilo i se tulaga o le faʻavevela tutotonu i le amataga o le suiga o le Koale i le Eletise.Molimau le uiga lelei o Hien o le mafai ona tu i le papatisoga o le malulu tele ma le vevela ma tetee atu i le taimi.

1

 

O lo’o fa’ailoa mai, o fale i lenei mataupu na fausia i le vaitau o le 1990 ma o fale e le fa’asaoina le malosi.O le fatafa'aa'amea u'amea tuai na fa'aaogaina i le pito fa'avevela.O loʻo i ai uma fale e nonofo ai (faʻatasi ai ma le faʻamafanafanaina o le 1200 sikuea mita), faʻapea foʻi ma fale e 5-fogafale e nonofo ai (faʻatasi ai ma le faʻavevelaina o le 6000 sikuea mita), ma le 2-fogafale fale komiti a le nuʻu (faʻatasi ai ma se nofoaga faʻamafanafana. e 800 sikuea mita).

3

4

 

I le amanaia ai o tulaga o fale ma tulaga tau o le eria, o le vaega faʻapitoa a Hien na faʻapipiʻiina le 8 ultra-low temperature DKFXRS-60II iunite faʻatasi ai ma le faʻamafanafanaina o le 40w / ㎡ i le -7 ℃, faʻafeiloaʻi le aofaʻi o manaʻoga faʻavevela o le 8000 ㎡.

Talu mai le faʻapipiʻiina i le aso 15 o Novema, 2015, o le faʻavevelaina o lenei mataupu ua oʻo atu i le 8 vaitau faʻamafanafana, ma o le faiga o loʻo faʻagasolo lelei ma lelei, faʻamautinoa o le vevela i totonu o le 24 ℃ e aunoa ma ni faʻafitauli lelei, ma ua matua lauiloa. e tatou tagata fa'au'uga.

2


Taimi meli: Iuni-02-2023