Tala Fou

tala fou

Fa'ateleina o Fa'atauga ma Gaosiga!

Talu ai nei, i totonu o le falegaosimea a Hien, o loli tetele o loʻo faʻatumuina i le puna o le ea a le Hien na ave i fafo mai le fale gaosi oloa i se tulaga maopoopo.O oloa na auina atu e masani lava ona fuafua mo Lingwu City, Ningxia.

5

 

E mana'omia talu ai nei e le 'a'ai le sili atu i le 10,000 iunite o fa'amama ea fa'amafanafana ma fa'avevela a Hien i tulaga o suiga mama o le malosi.I le taimi nei, o le 30% o pamu vevela o loʻo auina atu, ae o le isi vaega o le a tuʻuina atu i totonu o le masina.E le gata i lea, e lata i le 7,000 iunite o le malulu o le ea ma le faʻamafanafanaina o pamu e manaʻomia e Helan ma Zhongwei i Ningxia o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu.

1a

 

O le tausaga nei, na taunuu ai le vaitau o le faatauina atu o Hien i le amataga o Me, ma o le vaitau maualuga o le gaosiga na mulimulitaʻia.Ole malosi ole gaosiga ole fale gaosi Hien e maua ai le lagolago malosi ile pito i luma ole fa'atau.Ina ua uma ona maua poloaiga, o le matagaluega o le faatauina mai, fuafuaina matagaluega, gaosiga matagaluega, tulaga lelei matagaluega, ma isi sa vave ona faia gaioiga e faatino ai le gaosiga ma le faaooina atu i se tulaga malosi ma le maopoopo ina ia mautinoa o oloa e tatau ona tuuina atu i tagata faatau i se taimi vave e mafai ai. .

33a

 

Ua maua e le matagaluega o fa'atau oloa le tasi ma le isi oka, e le gata o le amana'ia e le au fa'atau oloa a le Hien, ae o le taui fo'i o taumafaiga faifai pea a le au fa'atau.O le a faia foi e Hien taumafaiga faifaipea e faʻaauau pea ona fausia le tau e sili atu nai lo faʻamoemoega o tagata faʻatau ma se faiga faʻatau-centric.

44a


Taimi meli: Iuni-14-2023