Tala Fou

tala fou

Toe manumalo foi Hien i le Tauofoga, 1007 seti o pamu vevela o le Ea!

Talu ai nei, na manumalo manuia ai Hien i le tauofoga mo le 2023 Clean Heating "Coal to Electricity" project i Hangjinhouqi, Bayannur, Inner Mongolia, toe, faatasi ai ma le 1007 seti o pamu vevela puna 14KW!I le lua tausaga talu ai, ua manumalo ai Hien i le tele o tauofoga mo le Hangjinhouqi Coal i le Eletise Conversion Project.O le malosi atoatoa o Hien e tusa ai ma le tulaga sili ona lelei ma le maeʻa ona faʻatau atu auaunaga a le ASHP ua faʻamaonia i le toe manumalo i le tauofoga i le 2023.

816 (2)

 

O Hangjinhouqi e tu i Bayannur City, Inner Mongolia, ma o se nofoaga malulu ma maualuga.O le mea lea, i pepa o tauofoga a tagata lautele mo le 2023 faʻamafanafana mama "Coal to Electricity" poloketi i Hangjinhouqi, sa tuʻuina atu foi manaʻoga maualuga mo le faʻatinoga o oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona avea ma se vaeluaga ituaiga inverter, DC rotor ituaiga, faʻatasi ai ma se vevela vevela vevela o le -20 ℃ ma se tulaga galue o le Cop ≥ 1.8, o le vevela o le pulumu mago o le -25 ℃ ma se tulaga galue o Cop ≥ 1.6, ma e leai se eletise e fesoasoani i galuega masani ile -30 ℃, ma isi.

816 (1)

 

Na tu ese Hien i le tele o pisinisi faatauva ma lona malosi atoatoa ma manumalo manuia i le ofo!O la matou galulue faʻatasi ma Bayannur City i Inner Mongolia e umi se talaʻaga ma ua talia lelei.O nisi nei o fa'ata'ita'iga.

I le aso 29 o Fepuari, 2020, o se tasi o galuega a le Hien's air energy i Bayannur City, Inner Mongolia, na filifilia e avea o se galuega masani e le Inner Mongolia Solar Energy Industry Association ona o ana tekinolosi faʻapitoa ma le tele o sao i le faʻasaoina o le malosi, faʻaitiitia o faʻamalama, ma mama. fa'avevela.

816 (6)

 

Ia Novema o le tausaga lava lea, na faʻamauina ai Hien o se "Tausaga Fautuaina mo Faʻamafanafana Mama" i le 5th High Efficiency Application of Solar Energy and Air Energy in Severe Cold Regions and Clean Heating Product Technology Exchange Conference i le 2020.

I le aso 25 o Novema, 2021, o le faʻasalalauga "Coal-to-Electricity" na tuʻuina atu e Linhe District, Bayannur City, Inner Mongolia na taʻua ai i le faʻatinoina o le koale-i-eletise galuega i Zhian Village, Shuguang Township, Linhe District, o le iʻuga. sa lelei tele le tali a tagata.O pamu vevela puna'ea o lo'o fa'aogaina e tagata o le nu'u e fesuia'i mai le koale i le eletise, o le fa'ata'ita'iga fa'avevela fa'avevela a le Hien ultra-low temperature.

816 (4)

 

Faʻaosoina e le faiga faʻavae lelei o le "faʻalauiloaina o pamu vevela puna e tusa ai ma tulaga faʻapitonuʻu ma faʻatonuina le faʻalauiloaina o le mafanafana mama i nuʻu i tua", Hien, o le malosi autu o le mafanafana mama i le suiga o le "koale i le eletise" i le itu i matu o Saina, o le a fa'aauau pea ona faia sao i le atina'e lanu meamata ma maualalo-carbon o vaega eseese o Saina i matu.


Taimi meli: Aukuso-16-2023