Tala Fou

tala fou

Hien: Le Sapalai Sili o Suavai Vevela ile Faiga Fa'ata'ita'i Sili ole Lalolagi

I le lalolagi-vasega inisinia ofoofogia, Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge, Hien puna ea puna vevela ua saunia vai vevela e aunoa ma se faalavelave mo le ono tausaga!Ta'uta'ua o se tasi o le “Fitu Fou Mea ofoofogia o le Lalolagi,” o le Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge o se galuega tele felauaiga felauaiga i luga o le sami e fesoʻotaʻi ai Hong Kong, Zhuhai, ma Macao, e mitamita ai i le lalolagi atoa le umi atoa, sili ona umi le alalaupapa fausaga uʻamea. , ma le alavai pito i lalo o le sami e sili ona umi e faia i faagaau ua faatofuina.Ina ua maeʻa le iva tausaga o le fausiaina, na tatala aloaia mo le faʻaaogaina i le 2018.

O pamu vevela puna'ea a Hien (3)

O lenei fa'aaliga o le malosi o le atunu'u atoa o Saina ma le fa'ainisinia fa'alelalolagi e 55 kilomita le aofa'i, e aofia ai le 22.9 kilomita o le fausaga o alalaupapa ma le 6.7-kilomita i lalo o le sami e feso'ota'i ai atumotu faufau i sasa'e ma sisifo.O nei motu e lua e foliga mai o ni vaa lapopoa matagofie o loo tutu ma le mitamita i luga o le sami, e matua ofoofogia lava ma ua taʻutaʻua o ni mea ofoofogia i le talafaasolopito o le fausiaina o motu faufau i le lalolagi atoa.

O pamu vevela puna'ea a Hien (1)

Matou te fiafia e faʻailoa atu o le vai vevela i luga o motu faʻapitoa i sasaʻe ma sisifo o le Alalaupapa o Hong Kong-Zhuhai-Macao ua faʻapipiʻiina i vaega o pamu vevela puna a Hien, faʻamautinoaina se sapalai vai vevela tumau ma faatuatuaina mo fale o motu i. taimi uma.

I le maeʻa ai o se fuafuaga faʻapolofesa faʻapolofesa, o le galuega pamu vevela puna ea a Hien i le motu i sasaʻe na maeʻa i le 2017, ma faʻamaeʻaina lelei i le itu i sisifo i le 2018. E aofia ai le mamanu, faʻapipiʻiina, ma le faʻatonuina o le pamu vevela puna ea ma le fa'aogaina le fa'aogaina o le pamu vai fa'asolosolo, o le galuega fa'atino ua matua'i manatu i le mautu ma le lelei i le si'osi'omaga motu fa'apitoa.

O pamu vevela puna'ea a Hien (2)

I le taimi atoa o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga ma le faʻagasologa o le fausiaina, na faʻamautu le tausisia o ata faufale faʻapitoa ma faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i le fuafuaga mamanu.O le faiga o pamu vevela puna ea e aofia ai iunite pamu vevela lelei, tane vai e teu ai vevela, pamu ta'amilosaga, tane fa'alautele, ma faiga fa'atonu.E ala i le fa'aogaina o le pamu vai fa'asolosolo fa'asolosolo, e fa'amautinoa ai le sapalai o le vai vevela tumau i le uati.

Ona o le tulaga ese o le siosiomaga o le gataifale ma le taua o le poloketi, o le pulega o loʻo pulea le itu i sasaʻe ma sisifo o motu faʻatauvaʻa na matua maualuga le manaʻomia mo meafaitino, faʻatinoga, ma manaʻoga faʻaogaina o le vai vevela.Hien, fa'atasi ai ma ona uiga mata'ina ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi, na tu matilatila i sui tauva eseese ma na i'u ai ina filifilia mo lenei poloketi.Fa'atasi ai ma fa'ata'ita'iga fa'apipi'i ma fa'asologa o feso'ota'iga eletise, na matou maua ai feso'ota'iga lelei i le va o vaega ma fa'agaioiga lelei, fa'amautinoa le tulaga mata'ina o le fa'atinoga e o'o lava i lalo o tu'utu'uga sa'o.

O pamu vevela puna'ea a Hien (5)

I le ono tausaga ua tuana'i, o lo'o fa'agaoioia ma lelei le fa'aogaina o pamu vevela puna'ea a Hien e aunoa ma ni fa'aletonu, ma tu'uina atu i motu i sasa'e ma sisifo le vai vevela e 24-itula i se vevela faifaipea, fa'alelei, a'o fa'asaoina le malosi ma fa'alelei le si'osi'omaga. , maua le viiga maualuga.E ala i le faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa o le faʻaogaina o faiga faʻavae ma siata fesoʻotaʻiga eletise, matou te faʻamautinoaina le faʻaogaina ma le atamai o le faiga, faʻamalosia atili ai le tulaga maualuga o Hien i galuega maualuga.

O pamu vevela puna'ea a Hien (4)

Faatasi ai ma oloa sili ona lelei ma auaunaga, ua saofagā ai Hien i lona malosi e puipuia ai le tulaga faʻainisinia o le lalolagi o le Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge.E le na'o se molimau i le igoa Hien ae o se fa'ailoaina fo'i o le tomai o le gaosiga o Saina.


Taimi meli: Iuni-13-2024